Bijlage 1

إذهب للتمشي andar gezmek camminare promenieren se promener passear

WANDEL MEE!

Beste kinderen/ouders/verzorgers/leerkrachten,

Schrijf je in voor de Avondvierdaagse Westerpark:

Vier avonden wandelen door de buurt samen met klasgenoten, ouders, andere scholen en buurtgenoten. Na afloop kun je een MEDAILLE krijgen voor deze geweldige prestatie. Je kunt per avond 5 of 10 kilometer lopen.

De Avondvierdaagse Westeraprk is dit jaar vanaf maandag 8 juni t/m donderdag 11 juni 2020.

Elke avond een andere wandeling. De wandeling begint en eindigt elke avond op het Marktplein van de Westergasfabriek. De start is tussen zes en zeven uur ’s avonds. Voor de 10 km lopers is de start op de donderdag al vanaf half zes.

De Koninklijke Wandel Bond Nederland stelt verplicht dat de kinderen van 4 t/m 9 jaar meewandelen onder (groeps)begeleiding. De Stichting Avond4daagse Westerpark zou het op prijs stellen dat de kinderen van 10 t/m 12 jaar ook meewandelen met een groepsbegeleider. Dus ouders / verzorgers, doe ook mee.

Vul het inschrijfformulier volledig per gezin in. Niet goed en duidelijk ingevulde formulieren kunnen niet in behandeling worden genomen. Doe het samen met het inschrijfgeld van €3,50 per persoon in een envelop. Geef dit aan je eigen juf of meester. Let op: Er is geen inschrijving meer mogelijk bij de start op de maandag!

Later krijgen jullie meer te horen over wie zich allemaal heeft ingeschreven, wat mee te nemen en eventuele andere afspraken.

Het wordt ook dit jaar weer een groot feest.

Wil jij ons sponsoren of ken je iemand die ons wil sponsoren, neem dan contact op met: a4dw@a4dw.nl.

Het is dit jaar mogelijk dat u zich tegen betaling kunt inschrijven voor een gezonde, vers bereide vegetarische maaltijd in een van de gebouwen op het Westergasfabriek terrein. Dit wordt geregeld door www.avond4maal.nl

Namens de organisator van de school,

Contactpersoon:

Email: