FAQ - Vragen en antwoorden

FAQ – Vragen en antwoorden

Q         De groepsinschrijving is al gedaan en er komen nog (te) late inschrijvingen binnen, wat moet er gebeuren

A          De deelnemers als individu in laten schrijven. Op de eerste dag halen ze hun eigen loopkaart op bij de inschrijftafel. Deze loopkaart wordt vervolgens aan de groepsleider afgegeven. Deze zorgt ervoor dat alle knipjes ook in die loopkaart worden gezet. Aan het eind van de dag worden alle loopkaarten bij het ‘groepsbakje’ afgegeven. De bijbehorende deelnemerskaarten worden opgezocht en meegegeven aan de groepsleider. Vanaf dat moment wordt het steeds als een setje verwerkt. Op de donderdag worden de ‘individuele’ medailles meegegeven bij de groeps medailles.

Q         Er wordt een hittegolf verwacht, wat is het protocol

A          Zolang er geen onweer wordt voorspeld, gaat de Avond4daagse gewoon door. Let op, dat je genoeg drinken bij je hebt, en zorg voor een goede hoofdbedekking. Het is altijd mogelijk om in plaats van de 10km de 5km afstand te lopen

            Op het startterrein staat een grote watertank, waar waterflesjes kunnen worden bijgevuld. Deze zal iedere dag vervangen worden door een volle tank.

Q         Er wordt onweer verwacht, of er is code oranje afgegeven

A          Bij onweer of code oranje moeten we helaas de Avond4daagse afzeggen. Mocht dit op de laatste avond gebeuren, dan zullen de medailles van de groepen bij de scholen worden bezorgd, voor de individueel ingeschreven deelnemers zal een moment en plaats gekozen worden, waarop de medailles opgehaald kunnen gaan worden. Dit zal via de website en email worden gecommuniceerd.

Q         Ik ben te laat om me via de school in te schrijven, kan ik nu niet meer meedoen?

A          Als de inschrijving via de website nog niet is gesloten, dan kan je je nog als een individuele loper inschrijven. Je krijgt dan een eigen loopkaart (stempelkaart). Je mag dan uiteraard wel met je vriendjes van de school meelopen, maar je moet wel zelf voor de knipjes zorgen en zelf de medaille ophalen op de donderdagavond.

Q         De inschrijving via de website is gesloten, kan ik me nu nog inschrijven

A          Het is helaas niet meer mogelijk om je in te schrijven, nadat de inschrijving via de website is gesloten. Alle loopkaarten worden automatisch gemaakt na sluiting van de digitale inschrijving.