Ga naar de inhoud

De eerste avond zit erop: zo gaaf was het

De eerste avond van de Avond4daagse 2023 zit er weer op en wat was het een feest! De 5 kilometertocht ging door Bos en Lommer en de sportieve lopers van de 10 kilometer haalden zelfs en Rembrandtpark.

Zonnetje erbij, appeltje voor onderweg (geschonken door de ondernemers van het Food Center Amsterdam) en volle bak. De eerste dag van de Avond4daagse was maandag geslaagd. Van de warming-up door Mo van Bootcamp Tai tot en met het dansen op de muziek van dj Ludo Benninger na de finish.

Verkeersregelaars

Wat de drukte betreft: die maakt dat we ons hoofd er af en toe bij moeten houden. Volg bij het oversteken de aanwijzingen van onze verkeersregelaars – ze zijn streng, maar je snapt waarom: we willen onze kids heelhuids weer thuis aan het einde van de avond. Geef dus het goede voorbeeld.

Dat geldt ook voor het parkeren van je fiets: laat die alsjeblieft thuis. Of zet hem in elk geval zó neer dat je ander verkeer niet hindert. Het Westergasterrein houdt het terrein graag begaanbaar voor bijvoorbeeld ambulances en daar helpen we graag bij.

Foto’s en tips

En verder: geniet nog even na van de foto’s op de media-pagina en check voor je volgende avond ook even de tips op de thuispagina.