Ga naar de inhoud

Buurtkoor Staatsliederlijk zingt weer!

Tijdens de Avond4daagse hou je natuurlijk het tempo erin. Maar woensdag mag je best even stilstaan bij Buurtkoor Staatsliederlijk. Dat zingt de wandelaars dan prachtig toe, uit een breed repertoire. Tip: het koor zoekt nog zangers!

Vaste prik, maar de plek is altijd een verrassing: het Buurtkoor Staatsliederlijk zingt langs de route van de Avond4daagse zijn hoogste lied. En de zangers en zangeressen zijn van alle markten thuis. Het meerstemmige repertoire varieert van madrigalen uit de renaissance tot licht klassiek en oudere en nieuwere volksliederen uit vele landen.

Dat klinkt best deftig maar vergis je niet: plezier in het zingen staat voorop bij Buurtkoor Staatsliederlijk. Je hoeft helemaal geen geschoolde stem te hebben om je erbij aan te sluiten. Je kunt erop vertrouwen dat dirigent Liselotte Westerterp het beste uit je stem en de samenzang met de andere koorleden haalt.

Dus dat is onze tip: sta woensdag even stil bij ons Buurtkoor Staatsliederlijk, luister en zie hoe geweldig mooi en leuk het is om samen te zingen, en bedenk dan eens of jij jezelf ertussen ziet staan.  

Het koor repeteert elke woensdagavond in de wijkzaal van de Nassaukerk
Contact: 06-41614927, staatsliederlijk@gmail.com