Ga naar de inhoud

Bedankt lieve sponsors en vrijwilligers!

De 15de editie van de Avond4daagse Westerpark was weer een groot succes. Zo fijn om na twee coronajaren weer met zoveel deelnemers in de zon te lopen!

Alle wandelaars hebben vier dagen lang de buurten van West verkend, van de Houthaven tot Vondelpark en van de Jordaan tot Bos en Lommer. Ook mochten we weer over de tuincomplexen Sloterdijkermeer en Nut en genoegen lopen, heerlijk in het groen. Elke dag een andere route, over 5 kilometer voor de kleintjes of 10 kilometer voor de groteren en volwassenen. Indivueel, maar ook als groep, samen met de tientallen scholen die meeliepen.  

De Avond4daagse Westerpark is een groots evenement dat groot en klein samenbrengt en zo bijdraagt aan de saamhorigheid in West. Als organisatie kijken we terug op een drukke, maar probleemloze week. Het was natuurlijk ook prima wandelweer.

En het allerbelangrijkste: zonder de hulp van vrijwilligers en sponsors zou de Avond4daagse niet mogelijk zijn. Er waren dit jaar maar liefst 60 vrijwilligers in touw bij de inschrijving, de controle-posten, als bezemwagen en richtingwijzer. Velen hielpen met het opbouwen en afbreken van de tenten en tafels, regelden het verkeer, deelden fruit en bloemen uit. Er werd iedere avond heerlijke soep gekookt, de EHBO-ers van plakten pleisters, dj Ludo Benninger zorgde voor gezelligheid en er werden foto’s gemaakt.

Ook het koor Staatsliederlijk en straatorkest Toeters en Bellen waren weer van de partij. Het startschot was elke dag een feest, dankzij Douwe Bob (buurtondernemer met restaurant Stevig Amsterdam), Mohamed Taibi van Bootcamp Tai, Tamara Seur van het Jeugdjournaal. En natuurlijk was er bij de start ook Juf Sanna, die de warming up verzorgde op de finaledag, namens West Beweegt.

Heel veel dank! Dank ook aan Stadsdeel West en aan alle sponsors voor de financiële ondersteuning of voor de bijdrage in fruit, soep, bloemen, ijsjes broodjes, muzikale klanken en een pittige warming-up:

Koninklijke Wandelbond Nederland, Het Ketelhuis, Food Center Amsterdam, Jantje Boeketje, Bakkerij Westerpark, Albert Heijn, Kiosk de Parkwachter, BD Containers, Repros, Buurtkoor Staatsliederlijk, Toeters en Bellen, Stadsdeel West en West Beweegt